top of page

Innovation Award για το νέο μοντέλο Milos της Martinez στη διεθνή έκθεση 100% Optical του Λονδίνου

H ελληνική εταιρεία γυαλιών ηλίου Martinez συμμετείχε στο workshop της διεθνούς έκθεσης 100% Optical Fair στο Λονδίνο από 12-14/1 με θέμα “Innovation” παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο ξύλινων γυαλιών ηλίου. Απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και τιμητικό βραβείο για την ποιότητα κατασκευής και το τελικό φινίρισμα και έκανε ιδιαίτερα εντύπωση η ελαφριά κατασκευή του.

Το μοντέλο πήρε το όνομα “MILOS” από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί και προς το παρόν προσφέρεται με 2 χρώματα φακών, σε μπλε και σε καφέ χρώμα!

“ Η πρώτη μας συμμετοχή σε διεθνή έκθεση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία”, δήλωσε ο CEO και Διευθύνων Σύμβουλος της Martinez κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ, όπου μας μίλησε για την ιδιαίτερα σημαντική αποδοχή των ελληνικών ξύλινων γυαλιών στην ευρωπαϊκή αγορά. “Το μεγάλο μας στοίχημα ήταν να κατασκευάσουμε ένα ποιοτικό γυαλί ηλίου με πρώτη ύλη το ξύλο και να μπορέσουμε να το προσφέρουμε σε μία χαμηλή τιμή. Για μένα τα γυαλιά ηλίου πρέπει να είναι οικονομικά, ώστε να είναι προσιτά στο μέσο καταναλωτή. Εκδημοκρατίζουμε την αγορά γυαλιών ηλίου, η οποία κυριαρχείται μόνο από μια μεγάλη εταιρεία η οποία και καθορίζει τις τιμές πολύ υψηλά. Σημείο κλειδί για εμάς είναι η ποιότητα των φακών που τους προμηθευόμαστε μια την εξαιρετική ιαπωνική εταιρεία AOC”,δήλωσε μετά την επιστροφή του απο τη διεθνή έκθεση του Λονδίνου. “Οι οπτικοί έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα γυαλιά ηλίου Martinez, εντυπωσιάστηκαν με την ποιότητα κατασκευής αλλά πολύ περισσότερο με την προσιτή τιμή τους.”

Tα γυαλιά Milos στο Λονδίνο με φόντο το κόκκινο λεωφορείο

Η εταιρεία Martinez κατασκευάζει ξύλινα γυαλιά και επίσης σχεδιάζει γυαλιά από ιδιαίτερα υλικά όπως π.χ. ο ζυλονίτης που είναι άθραυστο παράγωγο πλαστικού από το 2015. Τα διανέμει τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω Διαδικτύου. Το κεντρικό κατάστημα διάθεσης βρίσκεται στη Μύκονο, ωστόσο τα γυαλιά Martinez βρίσκονται σε πολλά σημεία της Ελλάδας, σε καταστήματα οπτικών και αξεσουάρ μόδας. Από πέρσι διατίθενται με ξεχωριστή ιστοσελίδα και logistics centre με μεγάλη επιτυχία στην αγγλική αγορά (www.martinezsunglasses.co.uk) και στη βουλγάρικη αγορά (www.martinez-sunglasses.eu). Μέσα στο 2019 θα ανοίξει την αγορά της Ρουμανίας, της Ουγγαρίας και της Κύπρου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ελληνική ιστοσελίδα της Martinez στο σύνδεσμο www.martinez-sunglasses.com και να δείτε όλες τις προσφορές σε ποιοτικά και οικονομικά γυαλιά ηλίου!

Ειδικά για λίγες μέρες προσφέρεται το βραβευμένο μοντέλο Milos με έκπτωση 50% από 99,90€ στα 49,90€. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο https://goo.gl/Sji7hs

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page